Nejnovější recenze ze sekce Podběráky a vezírky
- výborný poměr cena/výkon
- Kvalitní podběráková hlava
kvalitní zboží
- manžel nemohl sehnat,spokojenost
Ještě jsme nevyzkoušel.
- Lehka ,zatim jsem nezkousel.
Podběrák je super.
Na třímetrové plavačkové tyči trochu těžký a neohrabaný. Na kaprovém dělicím dvojdílu perfektní.
- Šikovný podběrák
- Na první pohled hezká síť a pasuje i na Byron
- Na druhý pohled, "fórová" síťka
- Měla být hlubší.
- Lem je tenoučké plátýnko.
- Síťka je k lemu našita vespod není tedy látkou olemována, takže lem vlastně ani v podstatě lemem není.
Takže už bych si ji nekoupil.
Síťka je tzv. plýtká, na běžné ryby do cca kolem 3 či 5 kg dobrá. Ale pokud by v ní měla být ryba těžší, tak aby bylo třeba chytit síť rukama pod rameny podběráku a tak rybu zvednout z vody, tak tím že je síť plýtká to prostě nepůjde. Oproti originálu je totiž asi o 30cm plytší.
Další minus jak jsem uvedl. tenoučké plátýnko co by "lem".
Siťka tedy není defakto olemována, ale je k tomu "lemu" plátýnku jenom ze spodu přišita. což jak použitým tenkým plátýnkem tak tím způsobem přichyceni síťky povede k rychlému prodřeni toho "lemu" ... Pro jistotu si tedy nechám uplést síťku ručně a na míru dle originálu, od kamaráda.
- Velmi odolný.
Je pěkné velký a kapři už v něm byli
Dobrý materiál
Dobrý produkt.
Dobrý produkt
- Bočnice
- pro mé potřeby velikost
- trvanlivost poměrně jemného materiálu oproti starším typům sítěk
po 3 sezonách se materiál sype (i prsty při vyklopení ryby na podložku trhají síťku), ale nic není věčné takže za 3 a kupuji novou
Ok
je to velice dobré.
- kříž z hliníku
- pogumovaná sítka s většími oky(nezachytávají se pilky z ploutví!)
- pogumovaná sítka(snadněji se čistí a nezapáchá)lze zakoupit náhradní asi do 500kč :)
- 2x rukojet(kratší a delší)
- pevná konstrukce(super na řeku,do lodi i na stojaté vody)
- nevím
úžasný robustní podběrák nejen na kapry,dříve jsem používal děličku s metrovými rameny a jemnější sítkou,byl sice skladnější,ale neskutečně se v síti zachytávaly ploutve ryb,podebírání ryb ve větru a vlnách bylo neohrabané a po dvou letech se zlomila tenká karbonová rukojet,tohle už nikdy více :D
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »