Nejnovější recenze ze sekce Podběráky a vezírky
- Vše májí skladem.
- šetrný k rybám
se značkou Delphin jsem spokojený
už jsme měli tento podběrák a byli jsme s ním velmi spokojeni, bohužel jsme ho zapomněli u řeky. Při nákupu volba padla na stejný podběrák.
- Neni pogumovany
Tak nejak uplne standardni vezirek. Neni pogumovany a tak nejak me mrzi, ze jsem si nevybral pogumovany. Ale uz je doma no.
Kupovala jsem jako dárek a vůbec rybaření nerozumím. Tak jsem se domnívala, že to bude víc skládací, jaksi do menšího tvaru. Ono se to složit nedá, dá se to zúžit, udělá se z toho taková elipsa.
A hlavně, domnívala jsem se, že kupuju podběrák. Až následně jsem zjistila, že u toho není ta tyčka, ta se kupuje zvlášť. Což mě jako nerybáře vůbec nenapadlo, že "podběráková hlava" není to samé. Tak to píšu jako upozornění pro ty, kdo to také budou kupovat aniž by tomu rozuměli. Rybáři to jistě všechno vědí.
- zatím nepoužit
Nemá chybu!
Kvalitně zpracovaný produkt
- Slabší materiál kloubů kostry
Vše v pořádku
Zatim bez chyby, robustni zalezitost, zadna lacina cinska sracka, takze si hodlam doupit i sklapovaci hlavy jak na kapry, tak na droubnou bilou rybu...
Už je zima,zkusím zjara!!!
- nepoužitelné
- tyč se hned zlomila na 2 místech
Zapomeňte že jde o pevný (tuhý) teleskop.
Při vytahování čeřeňa z 60cm hloubky se nejprve prohne celá tyč a až nakonec začnete zvedat čeřeň. Takže buď úmyslně zmenšíte tah a rybky vám utečou nebo zaberete a zlomíte to jako já.
- Výhodu
- Pěkná
- Lehká
- Dlouhá
- Po cca týdnu používání se rozlepil trn ve spojce
Trn jsem vyndal očistil a znovu slepil.
Vše bylo opraveno během pěti minut a prodejce jsem ani nekontaktoval
- ..
Super.
- sítka vcelku rychle schne
Jen mě štvalo že k tomu nebyla rukojet
80 cm hlava bylo málo.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »