Nejnovější recenze ze sekce Podběráky a vezírky
- lze použít i na úhoře
Zatím se seznamujeme ale splnil mé očekávání - starý podběrák měl plastovou hlavu byl sice lehký ale moc nevydržel.Měl jsem v ruce ještě pevnější podběrák s trochu větší hlavou ale ten nešlo udržet v ruce.Tohle byla ideální volba na lehkou aprařinu na feeder.
- Nekoroduje
- Jen ty ryby k tomu metru
Kvalitní a funkční.
- Lehky , Skladný
Super podberaček za super cenu
Lehounky , skladný užasny leleskop prostě parada .
Vřele doporučuji !! Mivardi prostě umi
Kvalitní výrobek za přijatelnou cenu
- K podběráku
Zatím dobrý.
- Inzerovaná rukově´t podběráku nemá dva metry, ale tak metr a půl.
Zato podběráková hlava mě překvapila svojí cenou a provedením sítě. Je opravdu prostorná a hezky udělaná. Oceňuji jemnější síť ve spodní části, kovový kříž a já měl v provedení na boku dva plováky. Plováky jsem sundal aby se mě s hlavou lépe manipulovalo při podebírání a nandal jsem si je na teleskopickou podběrákovou tyč NGT, kterou jsem si kupoval k této hlavě. Doporučuji hlavně větší a těžší ryby vylovovat z vody tak, že si tyč odšroubujete a nosíte je na podložku pouze v podběrákové hlavě !
Podle mě jde o rozumný kompromis mezi skladností a využitelností. Tyč je za dobrou cenu. Je na teleskopické provedení bytelná a délka ideální na soukromé revíry. Jen je potřeba s ní zacházet s určitou opatrností-přeci jenom to není klasická odolná jedno nebo vícedílná tyč k podběráku ale jedná se o teleskopické provedení. Za mě rozumná volba za dobré peníze.
Q.K
Vse O.k
- super cena
- Uvidíme kvalitu.
Vidlice podběráku se při podebírání ryby sbíhají.
- Odskoušeno a spokojenost
super v poměru cena a kvalita.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »